Wat we ook doen


Lotje Kerckhaert en Louise Verbree werken graag freelance mee aan film- en televisieproducties.

Regie

Goed luisteren, sterke beeldvertalingen maken, cast en crew doelgericht aansturen en indien nodig betrokken maar scherp interviewen. Lotje zorgt er graag voor dat jij het beste uit jouw item, programma film of documentaire haalt. Van idee tot draaien, van offline montage tot het schrijven van voice-overs.

Redactie

Researchen, goede ideeën bedenken en deze nog beter uitvoeren. Lotje weet wat nodig is voor een goed verhaal, regelt wat moet gebeuren en stuurt camjo’s gericht en met enthousiasme aan. Zij werkte onder meer voor TV Dukenburg en de online serie #ourstories van Amref Flying Doctors.

Regie-assistentie

Lotje werkt graag mee aan fictie producties als regie-assistent. Zij is een fijne sparringpartner voor de regisseur, een goed aanspreekpunt voor de departementen, sterk in het begeleiden van acteurs en het bewaken van de scriptcontinuiteit. Zij werkte onder meer mee aan Bonbini – Judeksa in da house.

Camera

Louise werkt graag als cameravrouw mee aan televisie- of corporate producties. Haar scherpe blik is immer, haar perspectieven verrassend en haar stijl sfeervol en integer. Zij draaide onder meer voor Fort Oranje (SBS 6), Jouw Stad, Ons Dorp (KRO/NCRV) en Overleven in de Schilderswijk (RTL 4).

Camjo

Ook zelfregisserend draait Louise graag voor tv-programma’s. Vaak samen met geluid en redactie, maar soms ook alleen. Zij werkte onder meer voor Elly in de Handel (AVRO / TROS), Dreamschool (NTR) en De Reünie (KRO/NCRV) en Puberruil (KRO/NCRV).

Edit

Footage efficiënt omzetten tot een pakkende (offline) montage. Zowel in Premiere als AVID weet Louise de kern van het verhaal te vatten in een montage waar je blij van wordt. Zij doet dat op locatie of vanuit de studio van Filmdok.

Top